angyaliszeretet
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

< A>

 <

 

 

 

 


 

 
a

 

számláló
Indulás: 2008-05-22
 
Kedves oldalaim
 

kódos képek magyarul

b
 

 

Olvasósarok
 
Időjárás
 
Vision
 
csillag
 
aranycsillag
http://translate.google.hu/#
 
Forditó
 
Képtár

Képtáram

 
Képszerkesztés
 
Pozitív gondolatok
 
Hasznos oldalak szerkesztéshez
 
Angyalos történetek.

 

Egy asszony kilépett a házából, és látta, hogy három, hosszú, fehér szakállú öregember üldögél az udvaron. Először el akarta küldeni őket, de aztán megsajnálta az aggastyánokat. Bizonyára fáradtak, s jól esik nekik a hűs fák alatt pihenni. Odament hozzájuk és megszólította őket:
– Nem hinném, hogy ismerlek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek, gyertek be, szívesen megosztjuk veletek, amink van.
– A ház ura itthon van? – kérdezték.
– Nem – válaszolta az asszony. Nincs itthon. A mezőn dolgozik, napnyugtakor tér haza.
– Akkor nem mehetünk be – felelték.
Amikor este a férj hazaért, az asszony elújságolta neki, mi történt.
– Menj, kérlek és mondd meg nekik, hogy már itthon vagyok.
Az asszony kiment, és újra hívta az öregeket.
– Együtt nem mehetünk a házba – felelték.
– Miért nem? – kérdezte az asszony meglepetten.
Az első öreg bemutatta a társait, és maga is bemutatkozott:
– Az Ő neve, Jólét – mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta – Ő a Siker és én vagyok a Szeretet. Menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket szeretnétek behívni.
Az asszony bement a házba és elmondta a férjének, amit az öreg üzent. A férj töprengett kicsit, meghányta-vetette ügyes-bajos dolgaikat, majd így szólt:
– Ez nagyszerű, hívjuk be a Jólétet. Hadd jöjjön be és töltse meg a házunkat jóléttel.
A feleség nem értett egyet:
– Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a sikert?
A menyük eddig csak hallgatta őket, de most kedvesen megszólalt és így kérlelte férje szüleit:
– Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel!
Elgondolkodtak a szülék, kedves jóindulatú menyükben eddig még soha nem csalódtak, egyszerre szóltak:
– Hallgassunk a menyünkre.
– Menj és hívd be a Szeretetet, hogy legyen a vendégünk! – kérte a férj az asszonyt.
Az asszony kiment és megkérdezte a három öreget:
– Melyikőtök a Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk.
Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettő is felállt és követték a társukat. Az asszony meglepődve kérdezte Jólétet és Sikert:
– Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?
Az öregek egyszerre válaszoltak:
– Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint kellett volna maradnia. De te a Szeretetet hívtad. Tudnod kell, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk. Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!

 

 

 
 

Köszöntelek ! Érezd jól magad és látogass meg máskor is. Szeretettel Magdi.
FairyLand

 

 

Kedvenc játékom
 

 

 
Ajálom ezeket az oldalakat
 
Mindenkiér egy gyetya égjen
 

Mindenkiért égjen
a gyertya.

 


 

Versek
 
Hit
 
Vision

 

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen