angyaliszeretet
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

< A>

 <

 

 

 

 


 

 
a

 

számláló
Indulás: 2008-05-22
 
Kedves oldalaim
 

kódos képek magyarul

b
 

 

Olvasósarok
 
Időjárás
 
Vision
 
csillag
 
aranycsillag
http://translate.google.hu/#
 
Forditó
 
Képtár

Képtáram

 
Képszerkesztés
 
Pozitív gondolatok
 
Hasznos oldalak szerkesztéshez
 
Angyalos történetek.

 

Egy asszony kilépett a házából, és látta, hogy három, hosszú, fehér szakállú öregember üldögél az udvaron. Először el akarta küldeni őket, de aztán megsajnálta az aggastyánokat. Bizonyára fáradtak, s jól esik nekik a hűs fák alatt pihenni. Odament hozzájuk és megszólította őket:
– Nem hinném, hogy ismerlek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek, gyertek be, szívesen megosztjuk veletek, amink van.
– A ház ura itthon van? – kérdezték.
– Nem – válaszolta az asszony. Nincs itthon. A mezőn dolgozik, napnyugtakor tér haza.
– Akkor nem mehetünk be – felelték.
Amikor este a férj hazaért, az asszony elújságolta neki, mi történt.
– Menj, kérlek és mondd meg nekik, hogy már itthon vagyok.
Az asszony kiment, és újra hívta az öregeket.
– Együtt nem mehetünk a házba – felelték.
– Miért nem? – kérdezte az asszony meglepetten.
Az első öreg bemutatta a társait, és maga is bemutatkozott:
– Az Ő neve, Jólét – mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta – Ő a Siker és én vagyok a Szeretet. Menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket szeretnétek behívni.
Az asszony bement a házba és elmondta a férjének, amit az öreg üzent. A férj töprengett kicsit, meghányta-vetette ügyes-bajos dolgaikat, majd így szólt:
– Ez nagyszerű, hívjuk be a Jólétet. Hadd jöjjön be és töltse meg a házunkat jóléttel.
A feleség nem értett egyet:
– Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a sikert?
A menyük eddig csak hallgatta őket, de most kedvesen megszólalt és így kérlelte férje szüleit:
– Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel!
Elgondolkodtak a szülék, kedves jóindulatú menyükben eddig még soha nem csalódtak, egyszerre szóltak:
– Hallgassunk a menyünkre.
– Menj és hívd be a Szeretetet, hogy legyen a vendégünk! – kérte a férj az asszonyt.
Az asszony kiment és megkérdezte a három öreget:
– Melyikőtök a Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk.
Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettő is felállt és követték a társukat. Az asszony meglepődve kérdezte Jólétet és Sikert:
– Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?
Az öregek egyszerre válaszoltak:
– Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint kellett volna maradnia. De te a Szeretetet hívtad. Tudnod kell, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk. Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!

 

 

 
 

Köszöntelek ! Érezd jól magad és látogass meg máskor is. Szeretettel Magdi.
FairyLand

 

 

Kedvenc játékom
 

 

 
Ajálom ezeket az oldalakat
 
Mindenkiér egy gyetya égjen
 

Mindenkiért égjen
a gyertya.

 


 

Versek
 
Hit
 
Vision

 

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról