angyaliszeretet
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

< A>

 <

 

 

 

 


 

 
a

 

számláló
Indulás: 2008-05-22
 
Kedves oldalaim
 

kódos képek magyarul

b
 

 

Olvasósarok
 
Időjárás
 
Vision
 
csillag
 
aranycsillag
http://translate.google.hu/#
 
Forditó
 
Képtár

Képtáram

 
Képszerkesztés
 
Pozitív gondolatok
 
Hasznos oldalak szerkesztéshez
 
Angyalos történetek.

 

Egy asszony kilépett a házából, és látta, hogy három, hosszú, fehér szakállú öregember üldögél az udvaron. Először el akarta küldeni őket, de aztán megsajnálta az aggastyánokat. Bizonyára fáradtak, s jól esik nekik a hűs fák alatt pihenni. Odament hozzájuk és megszólította őket:
– Nem hinném, hogy ismerlek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek, gyertek be, szívesen megosztjuk veletek, amink van.
– A ház ura itthon van? – kérdezték.
– Nem – válaszolta az asszony. Nincs itthon. A mezőn dolgozik, napnyugtakor tér haza.
– Akkor nem mehetünk be – felelték.
Amikor este a férj hazaért, az asszony elújságolta neki, mi történt.
– Menj, kérlek és mondd meg nekik, hogy már itthon vagyok.
Az asszony kiment, és újra hívta az öregeket.
– Együtt nem mehetünk a házba – felelték.
– Miért nem? – kérdezte az asszony meglepetten.
Az első öreg bemutatta a társait, és maga is bemutatkozott:
– Az Ő neve, Jólét – mutatott egyik barátjára, majd a másikra mutatva azt mondta – Ő a Siker és én vagyok a Szeretet. Menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket szeretnétek behívni.
Az asszony bement a házba és elmondta a férjének, amit az öreg üzent. A férj töprengett kicsit, meghányta-vetette ügyes-bajos dolgaikat, majd így szólt:
– Ez nagyszerű, hívjuk be a Jólétet. Hadd jöjjön be és töltse meg a házunkat jóléttel.
A feleség nem értett egyet:
– Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a sikert?
A menyük eddig csak hallgatta őket, de most kedvesen megszólalt és így kérlelte férje szüleit:
– Nem lenne jobb a Szeretetet behívni? Az otthonunk megtelne szeretettel!
Elgondolkodtak a szülék, kedves jóindulatú menyükben eddig még soha nem csalódtak, egyszerre szóltak:
– Hallgassunk a menyünkre.
– Menj és hívd be a Szeretetet, hogy legyen a vendégünk! – kérte a férj az asszonyt.
Az asszony kiment és megkérdezte a három öreget:
– Melyikőtök a Szeretet? Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk.
Szeretet felállt, és elindult a ház felé. A másik kettő is felállt és követték a társukat. Az asszony meglepődve kérdezte Jólétet és Sikert:
– Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?
Az öregek egyszerre válaszoltak:
– Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint kellett volna maradnia. De te a Szeretetet hívtad. Tudnod kell, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk. Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!

 

 

 
 

Köszöntelek ! Érezd jól magad és látogass meg máskor is. Szeretettel Magdi.
FairyLand

 

 

Kedvenc játékom
 

 

 
Ajálom ezeket az oldalakat
 
Mindenkiér egy gyetya égjen
 

Mindenkiért égjen
a gyertya.

 


 

Versek
 
Hit
 
Vision

 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints